Gépjármű adásvételi szerződés


A gépjármű adásvételi szerződés segítségével az eladott/megvásárolt gépjármű tulajdonjogának az átruházását lehet rögzíteni. A szerződést 4 példányban szükséges kinyomtatni, melyből kettő a vevőé lesz, kettő pedig értelemszerűen az eladónál marad.

Fontos tudnivaló, hogy ha indigóval töltjük ki a nyomtatványt, akkor ne feledjük, hogy a szerződés minden példányát eredetiben kell aláírni!

Ha esetleg a kitöltésnél valami adatot elrontunk, akkor a Megjegyzés részhez be kell írni, hogy mi lett javítva a kitöltés során.

Letöltés: gépjármű adásvételi szerződés


Tipp: letölthető még egy dokumentum, ami egy kis listát tartalmaz arról, hogy mire érdemes figyelni az adásvétel során és mi a teendő utána.
Az adásvétel alatt sok mindennel foglalkozik az ember, a gépjárművel, a pénzzel, a jelenlévő családtagokkal/idegenekkel, stb. Előfordulhat, hogy valamit elfelejtünk, ott felejtünk. A dokumentum néhány pontban listázza a legfontosabb (nem műszaki jellegű) dolgokat.
Érdemes kinyomtatni és az adásvétel során gyorsan átnézni, hogy minden rendben van-e. A Megjegyzés részbe pedig külön fel lehet jegyezni dolgokat, pl.: téli gumik, dísztárcsák, stb.

Letöltés: a dokumentum letöltése

© 2010-2018. Minden jog fenntartva.